WordCamp Praha 2019 klepe na dveře

Kybernaut, WordPress

Sejdeme se příští víkend na WordCampu Praha 2019? Jako jeden z organizátorů vás tam velice ráda uvidím!

Co je to WordCamp?

WordCamp je komunitní konference pro všechny, které zajímá WordPress a dění kolem něj. Pražský WordCamp vás přivítá 23. 2. v budově VŠE. Nabídne dvě programové linie – jednu pro programátory a druhou pro běžné smrtelníky (vlastníky stránek či eshopů, lidi z agentur etc).

Kromě přednášek můžete potkat spoustu lidí z komunity, popovídat si o nomádění s Víťou Válkou anebo vyhledat radu odborníků v Happiness baru (problém a notebook s sebou!). Pokud odejdete z afterparty včas, můžete se následující den zúčastnit tzv. Contributor Day a přispět tak k rozvoji WordPressu překladem šablon či pluginů nebo jakoukoliv další formou.

Vstupenky

Vstupenka vyjde na 499 Kč včetně oběda a občerstvení – jako tradičně máme i vegetariánskou variantu. Pokud jste byli na WordCampu v Brně, tak vězte, že nám tam chutnalo a místní catering jsme si objednali i do Prahy. Zkrátka – pokud vstupenku ještě nemáte, neváhejte a kupte si alespoň jednu.

Program

Program je nabitý v obou liniích.

Uživatelé se mohou těšit na právo v digitálu (Petra Dolejšová), poznat svoje zákazníky (Michal Voják) anebo brand (Pavel Cahlík), dozvědět se, jak začít s PPC reklamou (Petr Lipovský), podívat se na vývoj WordPressu za posledních 5 let (Tomáš Cirkl) aneb si poslechnout případovku Ondřeje Ilinčeva o formulářích na webech.

Abyste neřekli, že vás tam nic nenaučíme, tak jsme pro vás připravili WordPressovou kuchařku, která formou miniworkshopů ukáže, jak řešit nejčastější problémy, například s bezpečností, https, odchozími emaily, Gutenbergem apod.

Programátoři se mohou těšit na technické SEO v podání Pavla Ungra, Gatsby.js od Borka Bernarda, ladění ve WooCommerce od Vladislava Musílka a případovku Jana Biena pokrývající implementaci WP jako nástroje pro korporace.

Kromě nich se nám podařilo pozvat  i trio zahraničních hostů přednášejících v angličtině: Fellyph Cintra nám ukáže, jak pracovat chytře s Gutenbergem, Rodolfo Melogli nám představí svých 10 snippetů pro zvýšení prodejů přes WooCommerce a Dario Jazbec Hrvatin odkryje problematiku post relationships.

Tak co, uvidíme se?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *