Remarketing a marketing plugin pro WooCommerce

Kybernaut, Pluginy

S kolegy z ROI Hunter Easy jsme během posledního roku věnovali automatizaci napojení WooCommerce a Google & FB remarketingu pro malé eshopy, které nemůžou mít specialistu na všechno. Výsledkem je plugin, který to na pár kliků udělá za vás & v základní je zcela zdarma.

Není třeba kombinovat více pluginů a externích aplikací, abyste získali vše nezbytné pro vytvoření vašich produktových kampaní. Plugin ROI Hunter Easy obsahuje veškeré nástroje potřebné pro vytváření výkonných produktových reklam na Googlu a na Facebooku ve snadno použitelném, rychlém a jednoduchém řešení.

Co všechno plugin vlastně zvládne?

Remarketing

Podívejme se na to krok za krokem. Hlavní funkcí pluginu je remarketing (tj. Retargeting nebo dynamické produktové reklamy na Facebooku) – základ každého dnešního online marketingového úsilí. Proč? Čísla vám dají docela jasnou odpověď:

  • 96 % lidí opustí váš e-shop bez nákupu,
  • 70 % návštěvníků opouští své nákupní košíky bez nákupu,
  • 49 % návštěvníků obvykle navštíví obchod v průměru 2–4 krát před uskutečněním nákupu.

Co z toho plyne? Lidé si rádi prohlížejí vaše zboží, ale váhají utrácet své těžce vydělané peníze. Znamená to, že musíte bojovat o své zákazníky. Nemůžete zapomenout na všechny návštěvníky, kteří opustí vaš e-shop bez nákupu. Odchod nemusí nutně znamenat, že nemají zájem o to, co prodáváte. Ostatně se na vaše produkty přišli podívat. Internet je však plný rozptýlení a je velmi snadné se nechat zlákat jakýmkoliv z nich.

Musíte proto pomoci lidem najít cestu zpět k vašim produktům. Jak? Pomocí Remarketingu. S ROI Hunter Easy, můžete vytvořit efektivní remarketingové reklamy, které budou zobrazovat návštěvníkům přesně ten produkt, který si u vás prohlíželi, a to nejen na jedné platformě, ale na Googlu i na Facebooku. Reklamy se proto mohou zobrazit na milionech nejnavštěvovanějších stránek a na největší sociální síti se všemi jejími nástroji, jako je Instagram a Messenger. Remarketingové reklamy vám tak pomohou k další šanci prodat váš produkt.


Abyste se mohli odlišit se od záplavy reklam, kterou uživatelé internetu vidí každý den, ROI Hunter Easy přichází s výkonným nástrojem pro grafické vylepšení reklam na Facebooku. Můžete si vybrat z desítek šablon vytvořených profesionálními grafickými designéry pro každou příležitost. Chcete, aby byly reklamy poutavější? Nebo jim dodat naléhavost? Potřebujete něco, co by jim poskytlo sváteční atmosféru Vánoc? Stačí si vybrat z široké nabídky možností.


Retargeting

Dobře, to je remarketing, ale co ten marketing v názvu? Pro eshop není problematická jen míra konverze, ale také získávání nových návštěvníků. Přivedení návštěvníků do e-shopu může být někdy obtížnější, než přesvědčit je k nákupu. Plugin ROI Hunter Easy pomůže vytvořit další typy kampaní, které vám přivedou relevantní návštěvníky.

Chcete, aby se vaše reklamy zobrazovaly ve výsledcích vyhledávání na Googlu? ROI Hunter Easy umí vytvořit vyhledávací reklamy, které dostanou vaše produkty před lidi, kteří je skutečně hledají. Chcete reklamy v Nákupech Google, které by zobrazovaly obrázky produktů na stránce s výsledky vyhledávání Google? S pluginem můžete vytvořit katalog produktů a nákupní reklamy s minimálním úsilím. Chcete ukázat své produkty správným lidem na Facebooku? Využijte efektivně segmentaci uživatelů Facebooku a na základě toho zadejte svojí reklamu.

Kolik to stojí?

Základní verze je zadarmo a zahrnuje všechny výše popsané funkce. ROI Hunter Easy plugin pro WooCommerce jednoduše stáhnete, nastavíte a necháte ho pracovat za vás. Dejte mu šanci a vyzkoušejte ho. Pak mi napište, jak se vám líbí a co byste případně zlepšili. Společně s týmem z ROI Hunter Easy jsme na něm pracovali více než rok.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *